mandag 30. april 2012

fin og kos dag

Et kose bilde av lykketrollet og tante Miriam med lille prinsessa i magen :)
I dag så startet jeg på jobb 9.30 og da startet jo hun også.  Eller i dag startet hun litt før siden jeg måtte fikse mnd planen. Ellers så var det en super fin dag på jobb. Vi var 19 barn og 4 voksne, så vi delte oss i tre grupper, der de eldste malte sommerfugler på et stort ark og det var super kult, så var det en gruppe med bare gutter som malte og de fikk male med svamper også var det en gruppe med bare jenter og de fikk gå på et rom som vi kaller hjerte rommet der de leste og bare koste seg. Dette er jo noe vi skal prøve hele tiden å dele oss i grupper,men er ikke alltid like lett. Som jeg sa så startet jeg 9.30 så da har jeg seinvakt, og jeg skulle da bli alene fra kl 16. Jeg ville da være ute, men var jo ikke sikker på om det var så trygt pga at det både haglet og regnet i dag, men jaggu holdt være seg, når kl nærmet seg 16 kom sola fram. Så vi har vært ute fra 12-17. Jeg kjente det litt ansiktet etter på da, he he . Litt solbrent.
Etter jobb skulle vi dra å bade, og lykketrollet gledet seg så fælt, men når vi kom fram fortalte de at plaskebasseng og et annet basseng(som er varmt) var steng pga at det hadde skjedd en ulykke.(noen som har bæsjet eller no) Så da var det stengt, så vi droppet det. Da ble lykketrollet knust og gråt, men vi fant ut at det største bassenget var for fult og man kunne ikke gjøre så mye med henne oppi der. Tilslutt ville hun i butikken også se hest etter på. Så vi reiste på Rema 1000 og handlet mat og der fikk hun sjokolade og en hello Kitty film. Så kjørte vi å så på hestene. Når vi kom hjem grillet vi og bare koste oss. Det ble en sein kveld på henne, så det blir spenn de å se hvor lenge hun sover i morgen he he.
Ja. jeg er da forsatt litt støl, men ikke så mye i dag. Kan gå og løpe i dag ;) I morgen er det 1 mai så da er alt stengt, så vi skal vel finne på noe vis sola skinner ;)
Onsdag skal jeg på zumba og det blir bra.
Nå skal jeg bare slappe av også satser vi på at jeg oker å skrive i morgen.
Bye bye.


I-A

2 kommentarer:

  1. Gøy å bli enda mer tante da ;) :) flink du er som trener å står i snuppa pluss skole å unger å type osv du er SUPER MAMMA synes jeg..du er rett og slett dyktig snuppa stoooor klem gid vennen.. yvonne ;) <3

    SvarSlett
  2. Søte du :) Tusen tusen takk :) Du er best :)

    SvarSlett