torsdag 7. juni 2012

Fri dag, men måtte jobbe ;)

I dag våknet lykketrollet kl 07.15. Ville på do også dra i barnehagen. Vi var i barnehagen rundt 08.00, da jeg går opp på min base for å si noe til min pedleder.Da hun spør pent om jeg kan jobbe i dag.Jeg har da ikke med meg mat, eller ser ikke akkurat veldig bra ut.På jobb er det sånn at de vil helst at man ikke skal gå i så mye treningstøy,singler med spagetihstrop,eller stropp sånn at man ser bh osv.Vel jeg kommer med treningstøy og en topp der man ser bh stroppen osv, så sier jeg da.Jeg har ikke med meg mat.Nei det kunne jeg få på jobb (man skal betale for maten, men jeg har ikke smått) men det skulle jeg få.Også sier jeg at jeg har bare på meg klær som jeg kaster på meg når jeg sto opp.Og det var helt oki.
Så sier pedl.Da får du fri i morgen isteden ;) OKI da ;) ha ha. Nei da jeg hadde jobbet i dag samme hva.For jeg veit hvor slitsom det er å være for lite folk.
Så når jeg gikk rundt og alle så at jeg var på jobb fikk jeg
tomlen opp av alle ;) he he.
Kan jo si at jeg var ikke akkurat i jobb humør,siden jeg skulle ha fri, men jeg var på jobb til halv 4. Da var det godt å komme hjem.Selv om lykketrollet var sinna og sutrete fra vi kom hjem til Anders kom hjem kl 19.00.
Så i morgen har jeg da fri, men skal da jobbe litt hjemme med ferie lista, hvordan alle skal jobbe på basen er noe feil med den vi har.Også hvem barn som skal være hvilken uke. Dette tar litt tid, men satser på at jeg ferdig med det i morgen ;)
hehe. I morgen er det også sommerfest for ansatte og det blir gøy. Mange som kommer :) Gleder meg.
Skal kose meg masse med jobb gjengen da.hihi..
JA ja. Da får jeg gå å legge meg, sånn at jeg ikke er helt dø i morgen ;)

Natta..
I-A1 kommentar:

  1. Flink du er som jobbet selv om du hadde fri :)
    Ha en fin helg :) Klem

    SvarSlett