torsdag 19. november 2009

36 uker,mage bilder og en pysete hund

Ja da er jeg 36 uker :) jippi dette går fort ass.hehe..
har tatt noen bilder av magen min ikke så veldig bra men dere ser den ;) og av vår pysete hund kira ;) hehe..men først vanlig dosen om babyn ;)

36 uker

Week36_19781.jpg

OM BARNET

Fosteret er i begynnelsen av denne uken 34 uker gammelt. Morkaken som lenge var tyngre enn fosteret, veier nå en sjettedel av fosterets vekt.

Fordøyelses- og tarmsystemet er fremdeles relativt umodent, og vil ikke være helt modent før barnet er tre til fire år gammelt. Nå utgjør fettlaget omtrent 15 prosent av fosterets vekt, og vil gjøre det lettere å regulere kroppstemperaturen etter fødselen. Huden ser lyserosa ut til tross for fettlaget. Årsaken er at blodårene ligger så nær hudoverflaten. Hudfolder rundt blant annet knær, håndledd og nakke utvikles

under er da bilder av magen min ;)
Første bilde ligger jeg på siden der ser magen min fin ut, men bilde nr 2 hehe ja det er en annen sak.hehe..Der reiser jeg meg opp og da blir den sånn.hehe ser ikke ut og navlen ja hva skal man si ;)
hehe..


Vi har en pysete hund hehe.
Her ser dere at vi har satt et bilde bak matskåla hennes.
Mannen på bilde er veldig farlig og kan bite snutta hennes..hehe.vi er litt slemme,men vi måtte bare ta bilde av henne.
ser første bilde ser hun ikke på mannen, andre bilde har hun halen under seg så dette liker hun ikke og det siste er redd blikk hennes.stakkar jente..
Men går det ann? hehe..ja det gjør det ;)


Man får litt vondt av henne da.se det blikket...
Redd meg redd meg..
men vi må le av henne å da.Hun er jo så stor og sterk men pyse..
farlig gitt...uff da..
dere hadde nok ledd hvis dere hadde sett det ;)hehe

Theres,Yvonne og Jon kose dere på New Moon, ikke fortell hva som skjer(som jeg ikke veit det ;) ) men kan godt i tilbake mld om den er bra..
Tessa ser deg i morra :) gleder meg..

Miriam masser magen med jordnøtt olje kanjse det hjelper litt ;)
Ellers så får du bli litt sinna på gutten din.hihi...
ha en strålende torsdag alle sammen :)

1 kommentar:

  1. Filmen var døds bra.. are gled deg å se den.. woohooo..=) skal si jeg er trøtt her jeg sitter siden jeg så filmen i natt uff.. kult med kira da hihi er sååå tøffe not=) fine bilder av mave posen din stooor klem =)kos dæ i helga

    SvarSlett