fredag 18. september 2009

27 uker :)

I dag er jeg 27 uker jippi:)
I morgen er det 19 sep og da er det 3 mnd igjen..joho sier nå jeg.hihi...

Det er forsatt veldig tungt å jobbe nå pga ryggen er ikke så veldig bra noe mer,små halter men som jeg sier jeg klager ikke jeg bare forteller hvordan det er ;) hehe...
I går dro jeg på strømmen for å sjekke en ny barnebutikk som åpnet name it heter den, var mye salg der,men jeg gikk rett ut igjen.
Var kø,kø,kø.langggggggggggggggg kø hehe..
så da får man bare betale full pris på klærne;)

Har litt lyst til å trene men trene på studio kan jeg ikke akkurat,men gå tur...
det kan jeg..
Noen som vil bli med?
Jeg går ikke akkurat så veldig fort assa.hehe..

vel her er det litt om barnet :)

27 uker

OM BARNET

Fosteret er i begynnelsen av denne uken 25 uker gammelt. Denne uken åpner gjerne fosteret øynene for første gang, men det ser ikke særlig godt. Nyfødte barns syn er heller ikke særlig godt utviklet, og de er nærsynte. Hørselen er mye bedre enn tidligere, så fortsett å prate og synge for fosteret! Lydene vrenges nok noe av fostervannet, og fosteret har gjerne vernix i ørene også.

Nå samles nytt fett under huden hele tiden, slik at huden blir mindre gjennomsiktig og rynkete. Hjertelyden kan høres i stetoskop, og enkelte vil kunne høre det lille hjertet slå ved å legge øret mot magen.

Du begynner kanskje å merke at fosteret har fått tydeligere søvnmønster, og vil kunne kjenne igjen aktive og rolige perioder på omtrent samme tidspunkt fra dag til dag.


ha en fin helg alle sammen

1 kommentar:

  1. Ja jeg melder meg frivelig til å gå turer med deg.. =) jeg har allverdens av tid for tiden uff skjønner at du vil komme deg ut å trene. Er ikke morro å bli tung og føle seg ikke bra men jeg synes du ser strålendes ut!!! men dette skal vi nok få fiksa igjen når du kommer deg på kjeller gym da er jeg nok til stede der å for å hjelpe deg mer =)

    sier i fra når jeg er i nærheten av deg når jeg går tur.. er alltid etter kl 4 en gang på dagen etter jobb.. så skal jeg nok få henta deg hehe.. ha en super fin fin fin fin fin dag snuppa og kooooos deg masse =)

    SvarSlett