mandag 28. mai 2012

heihei

  Hei og hopp alle sammen. Hvordan går det med dere? Sorry sorry, ja jeg veit skriver det hver gang, men jeg er sliten. Jeg har ikke ork til å skrive sånn jeg gjorde før, nå har jeg snart eksamen også så da blir det til at jeg tenker mer på den enn på bloggen min.
Skjer masse nå. På jobb så blir jeg flyttet til en annen base. skjer ikke før ferien er over, og jeg kommer ikke så langt unna  min base nå, men nabo basen. Dette er jo helt greit, men kommer til å savne barna og de voksne. Hvorfor jeg blir byttet er pga at hvis Ranja(og vi ganske sikker på at hun kommer inn) kommer inn på skolen så er det dumt å ha to stk som blir borte lenge, men nå får jeg da en super kul, streng men verdens beste ped leder så dette gleder jeg meg til :)
Her kommer det et bilde av Lykketrollet og Prinsen min når hun skulle slutte med smokk og Lordi fikk den. Her ser vi ved stallen. og leker i vannpytten.
Her er vi hos Lin(mammaen til Anette og eier til Lordi) og barna har konsert for oss :)

Lykketrollet er kjempe flink uten smokk, hun snakker noen ganger om smokken, men det er bare for å si at hesten har den og at den sa nam nam. He he. Sola har vært her hele denne uka, og da har hun badet mye. hos tante Miriam og prinsen vår :) Hun er veldig opptatt av pappaen sin igjen, men det er nok fordi pappaen har vært borte 5 dager så da la hun sin elsk på han når han kom hjem. Lykketrollet har vært host tante Line,og hos bestemor. Line fra fredag til lørdag og bestemor fra lørdag til søndag. Jeg har da lest til matte og har hatt besøk av verdens beste Anne Merete :) På søndag hentet jeg lykketrollet hos bestemor og dro da videre til bestefar der han hadde en super kul basseng, og hun koste seg veldig der :)
I dag har vi hentet pappaen hos Kim og blitt med han på jobb, der vi ryddet i hyller og fant varer som går ut på dato. Hun var kjempe flink. Vi var der fra halv et til fem så hun var bra sliten når vi kom hjem.
Så nå sover både lykketroll og pappaen og jeg er bra trøtt og skal legge meg nå. Har lese uke denne uka he he. Så skal drive med matte i morgen, onsdag og litt på torsdag så satser jeg på at jeg klarer meg til eksamen på fredag. Jaja. Det var det.
Ser ann når jeg orker å skrive igjen :)

I-A

1 kommentar: